Inspirace pro život a službu

Pojď spolu s námi získat nové zkušenosti.

 

Užitečná statistika 1

1400 náhodných lidí
Rok Dobrá zpráva „Zelená světla“
1. 7,7% 0,4%
2. 24,2% 1,1%
3. 43,1% 4,4%

Už nějakou dobu chodíváme s různými skupinami věřících do terénu rozmlouvat s neznámými českými lidmi. Zpětným pohledem do záznamů se ukázalo, že jsme v průběhu tří let oslovili více než 1400 náhodných cizích lidí.
Druhý sloupec naznačuje, že jsme se v průběhu těch pár let asi naučili efektivněji komunikovat. Přesněji řečeno, zpočátku jsme se ke sdílení Dobré zprávy dostali jen s malým procentem lidí, zatímco po třech letech nezdarů, modliteb a hlavně mnohého dalšího zkoušení jsme Dobrou zprávu dokázali sdělit pětinásobnému procentu!
Třetí sloupec je jakoby další fáze sdílení – Znázorňuje počet lidí, kteří na Dobrou zprávu reagovali kratičkou modlitbou, kterou shrnujeme slovy: „přijď, odpusť a veď“. Ve třetím roce bylo procento neznámých oslovených, kteří projevili tuhle prvotní touhu, jedenáctkrát větší než v prvním roce!Pojď se sytit radostí,
která plyne z Ježíšovy blízkosti,
když naplňujeme Jeho poslání!
To je radost,
kterou nepoznáš NIKDE JINDE!

Otevřenost našich lidí se určitě vyvíjí! Zdá se, že v posledních letech mírně roste. Ale celkově nemám dojem, že by to byl parametr extrémně významný. Spíš vnímám, že hlavní úlohu v růstu těch čísel sehrávají naše naléhavé modlitby a k tomu dovednosti získané pravidelným procvičováním nástrojů!

Návazná služba je velmi důležitá, ale tyhle záznamy ji zatím nezahrnují! Ať už jde o mírně rostoucí duchovní otevřenost českých lidí nebo o tisíckrát vyzkoušené nástroje, srdečně Tě zveme: Pojď to všechno spolu s námi využít pro záchranu mnohých a pro rozšíření Ježíšovy slávy v našem národě…


Pro častější použití si pořiď Most přes propast jako trhací sešitek.

—093—


 

Přehled všech lekcí v oddílech    A     B     C     D     E     F     G     H    (PRŮVODCE)