Inspirace pro život a službu

Podívej se dolů na P.S.!

 

Malý experiment

Pro následujících pár týdnů Tě chci požádat o malý experiment. Zkušenost nás učí, že naše pohotovost v rozhovorech se buduje procvičováním a praktickým používáním hlavních nástrojů a modlitbami.

Každý den si prosím s modlitbou opakuj „TRYCHTÝŘ“, který jsme si spolu procvičovali na tréninku. Nezabere Ti to víc než pět nebo šest minut za den (zájem a modlitba, bleskový příběh, most přes propast, BOSS a mince, pozvání na Discovery).
Udělej to opravdu každý den; i v sobotu a v neděli. Začni už dneska, prosím. Zpočátku si to možná budeš muset číst, ale co nejdřív zkoušej odtrhávat oči a aspoň kousky říct zpaměti. Tohle malé každodenní procvičení Trychtýře můžeš zařadit do svého tichého času s Pánem Ježíšem nebo si ho mumlej cestou autem do práce nebo pokaždé, než vyjdeš z domu.
Hodně Ti pomůže, když do tohoto experimentu zapojíš i parťáka ve službě nebo svého životního partnera, případně i celou rodinu.

To je zatím vše. 🙂 V této chvíli experiment spočívá pouze v pětiminutovém opakování Trychtýře. Další kroky přijdou. Díky za Tvoji spoluúčast v díle evangelia!


P.S.
Trychtýř pro mobil – Na plochu si ulož ikonu s odkazem.
Vytiskni si Trychtýř oboustranně na A4 a přelož napůl.
Podívej se na video ukázku Trychtýře.
Připomeň si bližší popis Trychtýe.
Pro častější použití si pořiď Most přes propast jako trhací sešitek.

Jazykové mutace Trychtýře na tomto webu:  česky   slovensky   polsky   ukrajinsky   rusky   anglicky 



 

Přehled všech lekcí v oddílech    A     B     C     D     E     F     G     H    (PRŮVODCE)